Barang Jenama Anda

Friday, April 28, 2006

.:monologyaumi:.Solat Jenazah Ghaib:.

Arie nie tak der apa yang best buat diri nie...ermm bukan apa macam malaih jerk...pagi lepas solat subuh dok ngapal macam biasalah.pas ngapal rasa badan ni macam tak selesa plak so apa lagi pe mandilah pergh sejuk siot walaupun mandi air suam...pastue pie online sat tgk2 ada org tak.ermm tgk member kampung ada so apalagi chatlah kejap.

Pastue rasa lapar plak apalagi pie masaklah..ermm time nak masak gas buat hal plak..ermm pening kepala dibuatnya.Apalagi pie menangau kat bawahlah apalagi nak masak mee.ermmm buatkan sarapan nagn diorang sekali..tgk2 alahai dok posa plak apik..rajinlah plak posa arie nie...ermmm time tgh masak tue sempat lagi chat ngan member kampung.

Pas tue tgk jam dah kul 9.30 apalagi pielah Kuliah sampai kuliah kelas tak der plak coz doctor tak der ...adui pening kepala nie dah lah dah nak dekat exam nie..ermm tak perlah pie study apa yang boleh study kat umha ngan bebudak nie..ermm bukan apa bosan sangat arie nie.

Lepas tgh hari pie umah abg noh kat syuber..ermm saja nakl melawat nak tgk pc baru dia sesampai jerk tgh dok memain MOST WANTED hahahah cikai giler kereta dia..ermm kereta aku lagi best tue...

Lepas Maghrib kami student Tanta pie Bait Izzah buat Solat Jenazah Ghaib.ermm ramai lah jugak pastue buat tahlil sekejap..lepas isyak terus mai balik...la nie terus ja tulis blog nie...sekian wassalam...

No comments:

Post a Comment

Pilihan iklan Anda

Iklan Nuffnang