Barang Jenama Anda

Thursday, June 08, 2006

Alhamdulillah...Kholas Fil Imtihan!!

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh

Pertama-tama sekali Alhamdulillah ku panjat kesyukuran kehadrat ilahi karena dengan limpah kurnianya aku dapatlah MengUpdate Blog aku yang tersayang nie...hehehe so next Updating blog aku tungulah kejutan demi kejutan..insyaAllah

Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana dengan limpah kurnianya dapatlah aku menghabiskan imtihan aku bagi faslu sani firqatul ula ni rasa lega sikit kepala aku nie...mana taknya cuti selang sehari jerk untuk ngulang balik apa yang dah di studykan bagi tiap2 madah...today paper MAntiq alhamdulillah boleh jawab coz baca ahakz kalau tak baca ada nayanyer kertas tue ditgk doctor.

Fuhhhh memang rasa sangat kelegaannya...bebudak ni habis jerk terus pie jejalan apik n meor ntah kemana ntah...mentang2 lah habis awal..aku bukan tak nak kuar awal tapi tuelah masalahya tak suka kuar awal hahaha rasamacam rugi jerk keluar awal ni.Memang dari sek Men sampailah masuk Universiti ni sama jerk pasion aku.

Wakakakaka esok dah leh tgk WORLD CUP siutttt huhuhuhuhu jgn marah bagi yag belum habis Expecially bebudak Syariah kuikuikuikui sabor yerk..Perjuangan perlu diteruskan Abg Noh,Abul,Kamil,Nizam,Uie,Baim n ahli bait tersayang Raeis tempuhilah dugaan yang mendatang dengan kesabaran yang penuh didada.Esok 9hb Jun Starting Jerman VS COsta Rica...enjoy your self k.Ciyayok Jerman n dEpartment Syariah.

Bagi geng Qiraat Abg Kimi jgn nak dok Depan COm jerk dengan Torrent mung hehehe 17hb 6 nie mung ada Syafawikan so jgn lupa yerk ngulang Alquran tue.12hb Jepun VS Ghana besday Abg kimi so kenalah raikan jugak ngan bola huahuahuahua.14hb ada Meeting kat umah abg Noh hehehe makan2 kot lepas exam ni...huiyoooo best tue mesti naik baan aku balik coz badan aku ni dah kurang 3 kg nie pasal ntah maybe matahari sedut air kat badan aku kot.cozzzz...

This time at Egypt dah tukar musim Panas So memang panasnya hanya Allah saja yerk tau..bukan apa sebenarnya dah sebulan lepas dah pertukaran musim Shita ke musim Shifa nie ermm tapi arie ni time nak solat Jumaat ya RAbbi panasnya Allah nasib baik pakai Jubah jerk time nak solat.ERmmm temperetchur kat bilik aku nie menunjukkan sekarang nie kepanasan kat Bumi Tanta nie 37 darjah celcius this time wow very hot siut..Syukur Alhamdulillah dengan nikmat kurniaanya.;)

Ermmm so musim panas nie apa lagi kerja aku mandi jerklah siang malam hehehe pantang badan rimas sikit mandilah aku tapi tak bagus untuk kesihatan it's a very dangerous right!!!bukan apa nati effect nyer lepas balik MALAYSIA nanti.

Musim Buah kat sini dah masuk musim Buah TEMBIKAI.PEACH(MISH-MISH) ermm tue jerklah kot n PISANG yang tak pernah putus.LAgi satu kegemaran SyaAh AWAl Thaniah nie kitorag suka buat CEndol pergh letak asam Sweet n bland ngan SUSU dah macam cendol Madu Malaysia dah so namanya kat sini Cendol Sweet Tanta hehehe.ahakzzz

Klah Stop this update today n tomorrow sambung lagi yerk...sesaja hilang tension lepas Exam nie..Adioz Amigoz

.:RENUNGAN BUAT GENG:.

aku mengamati semua sahabat,dan tidak menemukan sahabat yg lebih baik dari pada menjaga lidah.Saya memikirkan tentang semua pakaian tetapi tidak menemukan pakaian yg lebih baik dari pada takwa,aku merenungkan tentang segala jenis amal baik namun tidak mendapatkan yg lebih baik dari pada memberi nasehat baik,aku mencari segala bentuk rezki,tapi tak menemukan rezki yang lebih baik dari pada sabar".(Umar bin Khatab)

ilalliqa maa salamah Aizawa Ishibashi
Department Usuluddin wal Dakwah Tanta.

1 comment:

  1. Hello friend, and greetings from the West. Are you familiar with the great Egyptian singer/artist Hakim? There are some great talents coming from Egypt.

    ReplyDelete

Pilihan iklan Anda

Iklan Nuffnang